Новини

Чому добрива не дешевшають?
Азотні добрива дійшли до пікової ціни на Світовому ринку. Про це свідчить останнє здешевлення карбаміду на Балтиці та на Чорному морі.
Особливості застосування калійних добрив
В статті розглядаються особливості та нюанси в застосуванні калійних добрив з урахуванням типів ґрунтів та культур стосовно яких вони застосовуються.
Черкаський «Азот» завершив модернізацію цеху з виробництва аміаку
На Черкаському «Азоті», що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, завершено модернізацію цеху з виробництва аміаку А-5. Інвестиції складають 22,28 млн гривень.
Президент України підписав зміни до системи агрострахування
Як наголошується в повідомленні, підписаний закон покликано забезпечити фінансову стабільність виробників за несприятливих погодних умов, сприяти збільшенню застрахованих сільськогосподарських угідь і розширенню ринку страхування такої продукції.
Ціни на добрива максимальні
Брак пропозиції, активний попит, високі ставки фрахту і зростання цін на сировину в першу чергу сприяють підвищенню цін на добрива в останні місяці.
Земельна реформа в дії: найважливіші питання про зміни у сфері землеустрою
Передача державних земель у власність громад — процес важливий та історичний. Територіальні громади зможуть забезпечити кращий контроль та управління землями, а надходження до місцевих бюджетів покращать добробут містечок і сіл. Утім за довгі роки хаотичного централізованого управління, панування тіньової економіки та корупційних схем люди розучилися почуватися господарями на власній землі та мають безліч питань і навіть побоювань щодо земельної реформи. У цьому документі зібрано найпопулярніші та найважливіші питання, які виникають у громад щодо земельного законодавства. Дати відповіді взялися експерти із земельних питань, юристи, фахівці Держгеокадастру.
наверх