Мінагрополітики підписало додаток до Меморандуму про взаєморозуміння

19 жовтня учасники зернового ринку і Міністерство аграрної політики і продовольства України підписали додаток до Меморандуму про взаєморозуміння на 2021/2022 маркетинговий рік. 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на minagro.

В документі визначені граничні обсяги експорту пшениці на рівні 25,3 млн тонн.

Раніше, 5 липня 2021 року, було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України і учасниками зернового ринку. 

Міністерство, на своїй платформі, починаючи з 2011 року, організовує підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством і учасниками зернового ринку для забезпечення продовольчої безпеки, уникнення застосування експортних обмежень, забезпечення прогнозованого режиму експорту зерна та стабілізації ринку зерна в Україні.

Практика підписання Меморандумів є успішною в частині дотримання підписантами умов щодо можливості експорту обсягів зернових.

Джерело:

©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу propozitsiya.com

Інші статті за темою
Мінеральне живлення кукурудзи
Оптимізація внесення мінеральних добрив з огляду на критичні фази розвитку рослин кукурудзи збільшує ефективність їхнього застосування.
Внести та не втратити азот: кроки для забезпечення кращого азотного живлення
Проблеми експортних рестрікцій вирощеного збіжжя, доступності фінансових інструментів, високих цін на МТЗ та неможливості безпечного довгострокового планування через війну
АКТУАЛЬНІ ЦІНИ
Група компаній РІЧФІЛД пропонує мінеральні добрива за вигідними цінами з можливістю оплати по факту завантаження на складі чи доставки в господарство.
Планові закупівлі чи добрива «з коліс».
Ринок добрив в Україні за останні роки суттєво змінився: з початком повномасштабної війни
Аграрії почали активно купувати селітру після зниження цін
Гуртові постачальники КАС на початку березня продавали продукт дорожче ніж аміачну селітру. Рекомендовані роздрібні ціни на КАС
Ціна на карбамід виросла на 20% з початку року
В порівнянні з рівнем цін в кінці четвертого кварталу 2023 року, в лютому вони були на 20% вищими. Росту цін сприяли спад пропозицію на Сході та
Зі святом весни!
Дорогі наші жінки! З нагоди 8 березня, від усього колективу RICHFIELD хочемо від щирого серця привітати вас! Ви - невтомні героїні, що даруєте світло своєю силою, красою та безмежним теплом.
Вітаємо з Днем Сільського Господарства!
Компанія Richfield висловлює глибоку повагу всім, хто присвятив своє життя та працю розвитку сільського господарства. Ваша невтомна праця
наверх